Ett paket fyllt med fred och kärlek

Vi bor långt ifrån våra släktingar, både jag och Adam, på grund av studier. Ofta saknar man familjen, och de saknar säkert oss men vi försöker träffas så ofta vi kan, vilket gör att jag åker till Blekinge stup i kvarten och England besöks minst en gång per år. Och vi får ofta besök, minst en gång i månaden. Men det är tiden där emellan då man inte kan vakna upp och äta frukost tillsammans, eller kila över till mamma på en kopp te, eller låta Ossian leka med sina morbröder, som saknaden kan slå till. Då är det härligt att få ett paket från en saknad. Igår var det ett paket från svärmor Rachel, som kom som en överraskning. I den låg det massa viktiga papper till Adam, men också en Peace Poppy, och en varm mössa i ylle till Ossian.

20131112_114104

Självklart testade vi mössan på en gång när vi gick ut på promenad med Ådi. Lite stor men den värmde skönt. Blir något att växa i! Nu gäller det bara att hitta ett par vantar i modell varmare. Kanske ett nytt par Lovikka?20131112_125612

Tänk att både fred på jorden och kärlek kan rymmas i ett paket från England.

Advertisements

3 comments

  1. Men vad tråkigt att du fick så dåligt bemötande! Undrar varför? Hoppas du hittar vantar någon annanstans istället. Kanske ett par hemstickade, som Lovikka som du skriver, eller ett par mönsterstickade i ekoull?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s