Grällare än en hawaiiskjorta!

Grällare än en hawaiiskjorta!

Har haft teknikstopp hemma hos mig i helgen, telefonen avstängd och datorn bortglömd, och hjälp vad skönt det har varit! Och välbehövligt. Jag har ända sedan i julas varit nedåtstämd.Men nu i maj vände det och jag började känna mig bättre, och fick i samma veva en stor inspirationsspurt. Det är som det har legat hela vintern och bara fyllts på. I veckan har jag kokat egen marmelad, rensat ut min garderob till en tredjedel av dess forna storlek, men med kläder jag älskar, målat om ett skrivbord, rensat ut bland leksaker (och skänkt till en skola), sytt om kläder, bakat och plockat örter. Jag har också varit ute väldigt mycket, i skogen och vid sjön. Jag har fått simma ute för första gången på två år! Älskar att simma, så det var härligt.

Men, tillbaks till garderobsrensningen, när jag gjorde den hittade jag en massa gamla fina plagg jag glömt bort att jag ägde. Till exempel den här otroligt hemska skjortan från 80-talet och en söt kjol jag fått av mamma. Jag funderade länge på hur jag skulle bära de plaggen, då största delen av min garderob inte längre passar mig. Men så kom jag på det, att bära dem tillsammans. Resultatet: En utstyrelse som blev grällare än en hawaiiskjorta! (Fast min bror Alex skulle nog säga hippie om det istället). Till det hade jag ett par beiga knästrumpor från Monki och gröna skor från Swedish Hasbeens (men jag köpte mina på Blocket). Samt vovve. Är supernöjd med denna, första riktiga utstyrelse på nog ett år. Skönt med en inspirationsspurt!

Advertisements

6 comments

  1. Han hade absolut sagt hippie =P Men man gör som man vill och det man trivs i =) Jag tycker du ser somrig ut och skorna var riktigt fina =)

  2. Trodde först att det var ett barn på bilden, men det kanske är posen och knästrumporna? 🙂 Blusen är rolig tycker jag, skulle funka till jeans också.

    1. Haha, det är det många som tror, att jag är ett barn. Altenativt att mamma och jag är syskon. Vi ser väldigt unga ut i min familj, sen sminkar jag mig inte, och ja, gillar knästrumpor när det är kallt då jag har en gammal löpskada. Kanske det tillsammans gjorde det intrycket? 🙂

      1. Hellre se ung ut än tvärtom, tids nog får man se gammal ut! Men jag är 44. Jag var på Kentfest på Gärdet i helgen och då spelade en kaxig ung tjej, Ellifant. Hon hade långa tubsockar med ränder uppdragna till knäna. Precis så hade jag i början av 80-talet!

      2. Mode går i trender. Tyckte det lät snyggt faktiskt, haha säger något om min smak. Och ja, det är mestadels positivt, men några gånger har det känts så dumt, som när jag var 18 och skulle ta min bror till badhuset och tanten i kassan sa att barn under 10 år inte får gå in utan vuxet sällskap..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s